Mathey Tissot


Mathey Tissot

MATHEY-TISSOT 1886 yılında sonlarında Edmond Mathey-Tissot tarafından İsviçre’nin en güzel vadilerinden birinde yer alan Les Ponts de Martel köyünde küçük bir saat atolyesinde doğdu. Şu an merkezi İsviçre’nin Geneva kentindedir.

MATHEY-TISSOT kronometreli saatlerin yaratıcısıdır. O dönem kronometreli saatlere talep çok fazlaydı. Ordular savaşlarda kronometreli saatler kullanırdı. 1. Dünya savaşında ordular ve donanma için binlerce kronometreli saat üretti. 1914 yılında bir çok ödüle layık görüldü. Bunun yanı sıra MATHEY-TISSOT 1969 ve 1970’de Elvis Presley isteği üzerine ona ve ailesine özel ilk saati üreten firmadır.

1990 yılından itibaren ise daima yenilikçi, kişinin ihtiyaçlarını anlayan ve kişiye özel, saatler üretmeye devam ediyor.  MATHEY-TISSOT bir asırlık geçmişi ile ustalık ve sanatın buluştuğu İsviçre’nin en prestijli saat markasıdır .

Mathey-Tissot’un öyküsü sizlerle yeniden başlıyor. Asla yapılanlarla yetinmeyen  Mathey-Tissot var. Yeni, yenilikçi saatler ve fikirlerin Mathey-Tissot’un bünyemize katılması ile birlikte, yine üstün kaliteli bir markayı daha ilk sırada konumlandırmaya devam edecek.

MATHEY-TISSOT ile tanışmaya hazırmısınız!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR